Restaurant de Munt

Online reserveren

Wildgerechten


VOORGERECHTEN
Een salade van gerookte eendenborstfilet met een lauwwarme sinaasappelsaus


Carpaccio van gekruide hertenfilet met een truffelcrème

HOOFDGERECHTEN
In wintergroenten gemarineerde konijnenbout met een zoetzure saus van
Limburgse appelstroop en kruiden, geserveerd met gewelde zwarte pruimen,
garni van groenten, appelmoes, gemengde salade en aardappelen naar keuze

 

Wildragout van haas en konijn, champignons en zilveruitjes, gepocheerde appel
met kaneelboter, garni van groenten, appelmoes, gemengde salade
en aardappelen naar keuze

Eendenborstfilet met een sinaasappelsaus, gepocheerde appel met kaneelboter,
garni van groenten, appelmoes, gemengde salade en aardappelen naar keuze

Hertenbiefstukjes met een saus van kriekebier en kersen,
gepocheerde appel met kaneelboter, garni van groenten, appelmoes,
gemengde salade en aardappelen naar keuze


MENU VAN HET SEIZOEN € 43,50

Carpaccio van gekruide hertenfilet met een truffelcreme
*****
Een licht gebonden soep van paddenstoelen
*****
Hertenbiefstukjes met een saus van kriekebier en kersen
*****
Vanille-ijs met mousse van melkchocolade, chocolade brownie,
sinaasappel en een saus van Grand Marnier


Onder voorbehoud van zet- en drukfouten



€ 12,50


€ 12,50



€ 20,50





€ 20,50




€ 21,50



€ 24,50