Restaurant de Munt

Menukaart

KOUDE VOORGERECHTEN
Portie stokbrood met room- en kruidenboter
* Frisse salade van "Val Dieu" kaas, geglaceerd met honing
* Carpaccio van dunne plakjes rundvlees, in kruiden gemarineerd,
pijnboompitten, Italiaanse kaas geserveerd met olijfolie en wijnazijn
* Botermalse rauwe ham met meloen
*Salade van rode zalm met een cocktailsaus
* Salade van Hollandse garnalen met fijne slasoorten,
geserveerd met een cocktailsaus
Salade van in knoflookolie gebakken scampi's met een
romige kruiden-knoflooksaus
* Salade van licht gerookte Schotse zalm met fijne slasoorten en dressing
* Palet van gerookte aalfilets, Limburgse forel en Schotse zalm,
geserveerd met fijne slasoorten en een kruidige dressing
Proeverij van gerookte forel, zalm, rauwe ham en carpaccio,
geserveerd met een romige soep (2 pers.)

De voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.
Voorgerechten met een * kunnen als kleinere portie besteld worden


****
SOEPEN
Licht gebonden tomatensoep met room
Heldere runderbouillon met fijngesneden groenten en rundvlees
Romige soep van champignons
Licht gebonden soep van witlof en Schotse zalm

De soepen worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter


*****
WARME VOORGERECHTEN
Kippenpasteitje geserveerd met een garnituur van slasoorten
Wijngaardslakken met een romige knoflooksaus,
tomaten en een slagarnituur met vinaigrettesaus
Ragout van Limburgse champignons en knoflook,
geserveerd met verschillende soorten sla, tomaat en komkommer
Gesauteerde kikkerbilletjes met een romige kreeftensaus,
tomaten en een slagarnituur met een kruidendressing

*****
VISGERECHTEN
Gebakken Limburgse forel met amandelen
In visbouillon gepocheerde zalm met een romige kreeftensaus
In boter gebakken Noordzeetong
Creatie van gepocheerde zalm met een romige kreeftensaus
en in boter gebakken Noordzeetong (2 pers.)
Op de huid gebakken Hollandse kabeljauwfilet
Gebakken tongfilets met een luchtige hollandaisesaus (2 stuks)
Gebakken scampi's (9 stuks) met een koude knoflooksaus

De visgerechten worden geserveerd met frites, gebakken of gekookte aardappelen
en 4 verschillende soorten warme groenten en gemengde salade


*****
VLEESGERECHTEN
Varkenskarbonade*
Wienerschnitzel*
Hongaarse goulash
Hollandse biefstuk*
Varkenshaasje met champignons of saus naar keuze
Medaillons van kalfsvlees met champignons of saus naar keuze
Tournedos met champignons of saus naar keuze

De vleesgerechten worden geserveerd met frites, gebakken of gekookte
aardappelen, 4 verschillende soorten warme groenten en gemengde salade.
* voor
€ 2,50 extra per portie kunt u kiezen uit de warme keuzesauzen: stroganoff, peper, provencal,
champignonroom, zigeuner of gebakken champignons

*****

Onder voorbehoud van zet- en drukfouten

€   3,50
€ 11,50
€ 12,50

€ 12,50
€ 10,50
€ 13,50

€ 13,50

€ 13,50
€ 13,50

€ 26,00







€   4,75
€   5,00
€   5,25
€   6,00





€   8,00
€ 10,50

€ 10,50

€ 11,50




€ 16,75
€ 20,75
Dagprijs
Dagprijs

€ 22,50
€ 20,75
€ 21,50






€ 12,25
€ 13,25
€ 15,00
€ 16,50
€ 22,00
€ 22,50
€ 25,50